
Güncelleme 18 Temmuz 2024, 16:26
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren ‘Mezitli Fatih Sultan Mehmet Caddesi Yol Genişletme’ çalışmasını yerinde inceledi.
Yapılan çalışmanın kent trafiğini oldukça rahatlatacağına dikkat çeken Seçer, “Artık Sebze Hali’nin oradan 2. Çevre Yolu’na girdiğiniz zaman Davultepe’ye kadar bu hat üzerinden neredeyse kesintisiz gelebilirsiniz. 2. Çevre Yolu üzerinde başta Saya Katlı Kavşağı olmak üzere Hal Katlı Kavşağı gibi önemli çalışmaları da bu dönem içerisinde tamamlayacağız ve kesintisiz bir yol ağına kavuşturacağız” diye konuştu.
Büyükşehir’in 2. Çevre Yolu ile ilgili çalışmalarının bunlarla da sınırlı kalmadığına vurgu yapan Seçer, “Çeşmeli otobanına kadar devam edecek. Yeni açtığımız 2 bin 300 metre bulvarın üzerine 7 kilometrelik bir güzergâha devam edeceğiz. Buradaki imar çalışmalar zaman alıyor, tamamlandıkça da devamı gelecek ve nihayetinde Çeşmeli otoban bağlantısına kadar tamamlayacağız” ifadelerine yer verdi.