Başkan Yılmaz, Personeliyle iftarda buluştu, bayramlarını kutladı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ve aileleri ile iftar programında bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Güncelleme 30 Nisan 2022, 17:53

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ve aileleri ile iftar programında bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenledikleri iftar programlarında hemşehrileriyle buluşan Başkan Yılmaz, bu kez de çalışanlarını ve ailelerini iftarda ağırladı.

Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen programa; MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu, MHP Toroslar KAÇEP Başkanı Nilüfer Temiz, AK Parti Toroslar Kadın Kolları Başkanı Nalan Erden, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Vural Koparan, AK Parti Toroslar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Necdet Yeni ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

İftarın ardından tüm personeline seslenerek, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunan Başkan Yılmaz; “Ramazan ayının güzelliklerini birlikte yaşayalım, iftar soframızı hep beraber paylaşalım, sizlerle ve ailelerinizle bayramlaşalım istedik. Çalışanlarımızın kıymetli ailelerinin ve özellikle çocukların bir arada olması bizler için çok değerli ve kıymetli” dedi.

“Bizim bir kader birliğimiz ve hep beraber gerçekleştirdiğimiz görevlerimiz var. Toroslar halkına en güzel hizmeti sunmak üzere çalışıyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Amacımız, hep birlikte güzel ve huzurlu bir ortamda çalışmak. Geçtiğimiz 3 yılı değerlendirdiğimizde başladığımız noktaya göre çok daha iyi seviyedeyiz. Çalışma arkadaşlarımızın gözlerindeki ışıltıdan, heyecandan bunu görüyorum. Vatandaşlarımızdan gelen geri bildirimlerden de bunu hissediyorum. Planladığımız ve hayata geçirdiğimiz her bir projemiz, bir ihtiyaca göre yapılmıştır. Bu açıdan bir arada olmamız, aynı sofrada kaşık sallamamız ve aynı anı paylaşmamız bizim için çok değerli. 3 yıl içerisinde çok başarılı işler yaptık. Birçok ilçenin ve bazı illerin yapamadığı kadar alt yapı çalışması yaptık ve birçok sosyal projeler gerçekleştirdik. Vatandaşımızın faydasına olacak ne varsa aramak, bulmak, getirmek ve uygulamak bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.

2 yıl süren Koronavirüs salgınına karşı adeta ilçede seferberlik ilan ettiklerini,  sürecin güvenilir ve kontrol altında tutulabilir olması için yaptıkları çalışmaların başarıyla sonuçlandığını dile getiren Başkan Yılmaz; “Bu sürece uygun projeler ve çalışmalar geliştirdik. Ve çalışmalarımızı başarıyla ortaya koyduk. Bugün çok şükür; Toroslar Belediyemizin her bir çalışanı sayesinde belediyemizin her bir çalışması pozitif ayrışıyor ve beğeniliyor. Bu bir bütün. Yapılan çalışmalardan mutluyum ve her bir çalışanımızla ayrı ayrı gururluyum. Daha iyisini yapacak güce ve imkana sahip isek daha iyisini getirmek ve yapmak bizim görevimiz. Bizi güçlü kılan ve çalışmalarımızın tam 12’den vurulmasını sağlayan güncel ve ihtiyaca yönelik projeler hayata geçirmemizdir. Tüm çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından personeli ve aileleriyle tek tek bayramlaştı.

Geleneksel Türk gölge oyunu olan Karagöz-Hacivat, Meddah, sihirbaz gösterisi ve İbiş’e kadar birçok etkinliğin yer aldığı programda çocuklar da gönüllerince eğlendi.

Başa dön tuşu