Başkan Tarhan, İçel İdman Yurdu Taraftarlarını Zafere Uğurları

Güncelleme 23 Mayıs 2022, 15:27

Fethiyespor ile Eryaman Stadyumunda saat 20.00’de final maçına çıkacak olan İçel İdman Yurdu akın akın Ankara’ya gidiyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kentte yaşayan taraftarların maça gidebilmesi için otobüsler kiralayarak tahsis etti. Başkan Neşet Tarhan, destek olmak amacıyla Ankara’ya giden taraftarlarımızı davul zurna, halaylar, alkış ve sloganlarla uğurladı. Belediyenin tahsis ettiği otobüslere sloganlarla binen ve aralarında taraftarlar, Demokrat Parti Mezitli İlçe Başkanı Elmas Durma, Mezitli Muhtarlar Derneği Başkanı Bülent Ballı ve Yeni Mahalle Muhtarı Ömer Kaykaç’ın da bulunduğu taraftarlar, şampiyonluk kupası ile dönecekleri sözünü verdi.

Uğurlamada İçel İdman Yurdu’nun zaferiyle ilgili skor tahminleri de yapıldı. Başkan Tarhan, 1-0 olarak İçel İdman Yurdunun kazanacağını söylerken, otobüs yolcularından Demokrat Parti Mezitli İlçe Başkanı Elmas Durma 2-0, Mezitli Muhtarlar Derneği Başkanı Bülent Ballı 1-1 ve Yeni Mahalle Muhtarı Ömer Kaykaç ise 2-1 olarak tahminde bulundu.

İçel İdman Yurdu’nun kazanacağına dair hiçbir kuşkusunun olmadığını dile getiren Başkan Tarhan, “Taraftarlarımızı, türkülerle, halaylarla uğurladık. İnanıyorum ki galip gelecekler. Ben oyuncularımızın maçı 1-0 alarak şampiyon olacağını öngördüm. Umarım sağlıklı şekilde şampiyonluk kupasıyla dönerler. Bu coşkuyu tüm Türkiye’ye yayarlar ve İçel İdman Yurdumuz hak ettiği yerde olurlar diyorum. Ayrıca takımına destek olmak amacıyla Ankara’ya giden taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi

Başa dön tuşu