Başkan Seçer,” Gayretlerimiz; çocuklarımızı karnı açken okula göndermemek”

Güncelleme 23 Nisan 2024, 13:46

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

31 Mart’ın kendileri için bir bayram olduğunu belirten Seçer, 31 Mart’ta yurdun dört bir yanındaki yurttaşların ‘Artık yeter, CHP’li belediye başkanlarının şehirleri ve ülkeyi yönetmesini istiyoruz’ diyerek var olan düzeni değiştirmek istediklerinin ilk adımını attıklarını ifade ederek, “Çünkü yurttaşlar örneklerini, halkçı ve sosyal belediyeciliği gördü” diye konuştu.

Çocukları çok sevdiğini belirterek, çocuklar için hayata geçirdikleri hizmetleri sıralayan Seçer, “Önümüzdeki 5 yılda Mersinimize hizmet ederken yine çocuklarımızı önceleyeceğiz. Çocuklarımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Çocuklar için yaptıkları projelerden tek tek söz eden Seçer, “Milletin karnı açken, çocuklar okula aç giderken yaptığınız yolun, konserin, etkinliğin hiçbir kıymeti harbiyesi yok. Önce çocuklarımız. Gayretlerimiz; çocuklarımızın karnı zil çalarken okula göndermemek, onları yatağa aç sokmamak” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Başkan Seçer’in yanı sıra; CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, parti yöneticileri ile partililer katıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan program, konuşmalarla devam etti.

Seçer: “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir”

Tüm dünya çocuklarının bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Çocuklarımızı seviyoruz. Tüm çabamız bugüne kadar çocuklarımız içindi, bundan sonra da böyle olacak” dedi.  23 Nisan’ın bir diğer öneminin de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kurulması olduğunu söyleyen Seçer, Meclis duvarında yazan ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözünü hatırlatarak, “Tıpkı 31 Mart’ta olduğu gibi egemenliği milletin iradesi belirler. Millet iradesinin bu kürsüden, bu meydanlardan birçok bayram meselesiyle konuştuk, ‘Çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Sonunda kazanan biz olacağız.’ dedik ve kazandık” dedi.

Başa dön tuşu