BAŞKAN SEÇER, ÇOCUKLARIN BAYRAM NEŞESİNE ORTAK OLDU

Güncelleme 23 Nisan 2024, 22:46

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘Uluslararası Mersin Çocuk Festivali’ne katıldı. Festival kapsamında Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda gerçekleşen dans gösterilene katılan Başkan Seçer ve eşi Meral Seçer, çocukların neşesine ortak oldu.

Başkan Seçer ve Meral Seçer, festivalin ardından Mersin Valiliği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Şef Ahmet Baran yönetimindeki ‘1923 Cumhuriyet Çocukları Konseri’ne katıldı. Düzenlenen konserde, yüzlerce çocuk hep bir ağızdan Cumhuriyet şarkıları söyledi.

 Festival’de konuşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın milletin iradesi olduğuna dikkat çeken Seçer, “Çocuklarımıza, evlatlarımıza dünyanın ilk ve tek bayramını layık gördüğü için Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarımızı gönderiyoruz. Hepimiz bu ülke için çalışacağız, daha güçlü bir ülke olacağız” dedi.

 Dünyanın saygın ülkeleri arasında yer almak için çocukların eğitimine değer vereceklerini vurgulayan Seçer, çocuklara yönelik yaptıkları hizmetleri sıralarken, “Çocuklarımızı eğiteceğiz ve ahlaklı birer birey yapacağız. Ülkesine, milletine, insanlığa faydalı çocuklar yetiştireceğiz. Devlet olarak bu bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.

 ‘Uluslararası Çocuk Festivali’ni Mersinli çocuklara armağan ettiğini söyleyen Seçer, bundan sonra da festivalin devam edeceğini kaydederek, “Dünyanın her tarafından çocuklar gelsin, insanlar bir arada olsun, bütün milletler kardeş olsun, barış ve huzur içerisinde yaşasın. Büyük Mersin ailesinin fertleri olarak Mersin’imizi çok daha güzel yapacağız” dedi.

 Mersin’de herkesin mutlu ve huzurlu olduğunu hatırlatan Seçer, “Bana oy veren de mutlu vermeyen de mutlu. Çünkü oy vermeyenler de biliyor ki Vahap Başkanları asla adaletsizlik ve ayrımcılık yapmaz. Biz Mersin olarak kocaman ve büyük bir aileyiz. Bu ailenin üyesi olmaktan da gurur duyuyoruz” dedi.

Başa dön tuşu