Başkan Dinçer’den devletin valisine liyakatlı uğurlama

Güncelleme 17 Mayıs 2022, 17:58

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Diyarbakır’a ataması çıkan Vali Ali İhsan Su tarafından verilen veda davetinde; görev süresince esnaf ve sanatkarın sorun ve beklentilerine çözüm üretme konusunda devletin tüm imkanlarını seferber eden Vali Su’ya hat sanatının islami motifle işlenerek hayat bulduğu islami duvar tablosu hediye ederek uğurladı.
Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Diyarbakır’a tayini çıkan Vali Ali İhsan Su’ya yeni görev yerinde başarı dileklerini iletti.
Başkan Dinçer, Vali Su’yun ilimizde görev yaptığı süre içerisinde esnaf ve sanatkarların her türlü sorun ve sıkıntılarına karşı çok duyarlı ve çözüm odaklı hassas yaklaşımlar içerisinde bulunduğuna vurgu yaparak, “ Sayın Valimiz her sorun ilettiğimizde, paylaştığımız her sorunda çözüm odaklı yaklaşımlar içerisinde oldu. Yine sayın Valimiz devletin şefkat elini esnafımızdan hiçbir zaman eksik etmedi. Toplumsal birlikteliği, adaleti, hakkaniyeti sağlayark, devletimizin işleyişi en iyi şekilde yerine getirdi. Kendisine esnafımıza ve ilimize olan destek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyor ve yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.
Başa dön tuşu