Başkan Dinçer, “Milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, huzur içerisinde yaşayacağımız bayramlar diliyorum”

Güncelleme 8 Temmuz 2022, 12:32

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, yayınladığı mesajla tüm esnaf ve sanatkarlar ile Mersinlilerin kurban bayramını kutladı. Mesajında bayramların toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirdiği özel günler olduğuna vurgu yapan Dinçer, “ Bu bayramı birlik, beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamalı; aramızda karışıklık, fitne ve fesat yaratmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz” dedi.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, yayınladığı mesajla tüm esnaf ve sanatkarlar ile Mersinlilerin mübarek Kurban Bayramını kutladı.

Başkan Dinçer açıklamasında bayramların toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirdiği, sevinç ve mutluluklarını paylaştığı özel günler olduğuna vurgu yaparak, “ Bizlerde idrak edeceğimiz Kurban Bayramını birlik, dirlik ve beraberlik içerisinde kutlamalı; dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip huzur içerisinde yaşamalıyız” dedi. Dinçer, “ Bayramlar her türlü güzelliklerin ve mutlulukların yaşandığı, eş, dost, akraba, hasta ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, yavrularımızın sevindirildiği, bizi biz yapan değerlerin yaşatıldığı çok özel ve anlamlı günlerdir. Umutlarımızın tazelenmesi, küslerin barışması ve yaşam koşuşturması içerisinde zaman zaman unuttuğumuz güzel değerleri yaşatma adına bayramları bir fırsata çevirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında kurban bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve vatandaşlarımıza barış huzur, kardeşlik, sağlık ve mutluluk getirmesi dileğinde bulunan Başkan Dinçer, “ Bu vesileyle tüm Mersin halkının ve esnaf sanatkarlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor; bu bayramın ülkemizde huzuru hakim kılmamıza vesile olması temennisiyle, tüm esnaf sanatkarlarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

 

Başa dön tuşu