Başkan Bozdoğan Kafileyi Çiçeklerle Karşıladı

Güncelleme 28 Mayıs 2022, 11:54

Tarsus Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Tarsus Belediyesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şubesi Üyeleri ile Türkiye Kuvay-i Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi üyelerine Kars Sarıkamış ziyaret programı organize etti. Gaziler Kars’ta kültür gezileri gerçekleştirerek, Sarıkamış Şehitlerini andı. Tarsus’a dönen kafileyi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, karşılayınca duygulu anlar yaşandı.

Program kapsamında, Tarsuslu Gaziler yol güzergâhında bulunan Doğu Anadolu illerini ziyaret etmenin yanı sıra tarihi yerleri görme imkânı buldu. Gaziler, Kars İlinde birçok yeri gezerek bir nevi zaman tünelinde geçmişi hatırladı.  Yaklaşık 200 kişilik olan gazi grubu ilk olarak Kars Kalesi önünde bulunan Bedesteni gezdi. Kars Müzesini de gezen Gaziler burada bulunan Selçuklu Döneminden kalan eserleri inceledi. Ardından Ermenistan Sınırında bulunan Ani Harabeleri ziyaret edildi. Son olarak Sarıkamış Şehitliğini ziyaret edip vatan uğruna canını feda edip, karların soğuk kucağına gömülen şehitlerimiz için dua edildi. Gaziler daha sonra Kars yazısı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Tarsus’a dönen ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından çiçekler ile karşılanan gaziler duygulu anlar yaşadı. Gaziler böylesi anlamlı bir geziden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, organizasyonda emeği geçen Tarsus Belediyesi ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür etti.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür eden gaziler duydukları memnuniyeti dile getirerek gezide yaşadıklarını, gördükleri yerleri Başkan Bozdoğan’a aktardı. Başkan Bozdoğan’da çiçekleri gazilere uzatarak bu tarz gezilerin sürekli olacağını ve sosyal faaliyetlerin her zaman devam edeceğini bildirdi.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu