Bahara merhaba kampı sona erdi

Güncelleme 9 Nisan 2022, 14:34

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Mersin Üniversitesi Engelsiz Yaşam Birimi tarafından “Bahara Merhaba Kampı” sona erdi.

Mersin Üniversitesi Engelsiz Yaşam Birimi, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan proje kapsamında Birim Koordinatörü Öğr. Gör. Gülcan Boyraz ile özel gereksinimli ve gönüllü öğrencilerden oluşan 95 kişilik bir ekiple Silifke Kapızlı’da bulunan Fatih Sultan Mehmet Gençlik Kampı’nda “Bahara Merhaba” kampı düzenledi.

Kampta sportif ve sanatsal pek çok aktiviteye yer verilirken, farklı ilçelerdeki yerleşkelerde okumakta olan öğrencilerin de oryantasyonu sağlandı. Yapılan bu etkinliklerin ardından  gezi yapılarak belde hakkında bilgi edinen özel gereksinimli ve gönüllü öğrenciler; gezinin oldukça eğlenceli ve keyifli geçtiğini, bu gezinin onları oldukça motive ettiğini dile getirdi.

Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Gülcan Boyraz ise öğrencilerin kamp sürecindeki mutluluklarının kendilerini de mutlu ettiğini ve bu mutluluğun yeni projeler hayata geçirme konusunda kendilerine motivasyon sağladığını ifade etti. Öğr. Gör. Boyraz; özel gereksinimli öğrencilerin sosyalleşmesini sağlayan bu projeyi hayata geçirmelerindeki desteklerinden ötürü Mersin Gençlik Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve ekibine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Başa dön tuşu