Av. Zaimoğlu CHP Mersin Milletvekili aday adayı oldu

Mersin'in sevilen Avukatlarından ve yılların parti emekçisi Nevin Zaimoğlu, CHP Mersin Milletvekili aday adaylığını çalışmalarına başladı.

Güncelleme 13 Ocak 2023, 16:05

Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetin’den aday adaylığı startını veren Av.Zaimoğlu, ‘Kişisel ideal ve hayallerim var. Ama önce partimin ikdidarı diyorum’ dedi.
Mersin’de önceki iki dönem kıl payı Milletvekilliğinden dönen Av. Nevin Zaimoğlu, kadın kotası için parti üst yöneticilerine gönderme yaparak, “Seçilebilecek yerlerde kadın adayların sayısı çoğalmalıdır. Bu konuda kadınlarımızda seslerini yükseltmeli.” diye konuştu.

2018 Genel Seçimlerinde Mersinlilerin iradesiyle milletvekili seçilen ancak daha sonra yurtdışından gelen oylarla milletvekilliğini kaybeden Av. Zaimoğlu, ‘Seçildiğim halde yurt dışı oylarıyla milletvekilliğim düştü. Bu hiç hakkaniyetli bir şey değildi.’ açıklamasında bulundu.
CHP Mersin Milletvekili aday adayı Av. Nevin Zaimoğlu, açıklamasını şöyle tamamladı:” İdeal ve hayallerim olabilir ama şuan ülkemizin içindeki zor durumu göz önüne alırsak önce iktidar diyorum.”
Av. Zaimoğlu’nun başarılı bir kadın milletvekili olacağına ve Mersin’i en güzel şekilde temsil edeceğine inandığını söyleyen Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı A.Vahap Şehitoğlu, Zaimoğlu’na başarılar diledi.
Zaimoğlu, günün anısına Şehitoğlu’na seramikten bir nazarlık hediye etti.

Başa dön tuşu