ANTSO Başkan Adayı Tuna’dan, 30 Ağustos Zafer Bayram Mesajı

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Tuna, "Tarihimize altın harflerle yazılan 30 Ağustos zaferi, aziz milletimizin gücünü ortaya koyması bakımından büyük anlam ifade etmektedir." dedi.

Güncelleme 30 Ağustos 2022, 16:22

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Tuna, “Tarihimize altın harflerle yazılan 30 Ağustos zaferi, aziz milletimizin gücünü ortaya koyması bakımından büyük anlam ifade etmektedir.” dedi.
ANTSO Başkan Adayı Tuna, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamasında:
“Ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, bir milletin yeniden dirilişini sergilediği 30 Ağustos zaferi ile Türk milletinin en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temelleri atılmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealimizi her zaman koruyacağız.
Bu vesile ile Anamur ve Bozyazı Halkının 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlığı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” ifadesini kullandı.

Başa dön tuşu