Anamur ve Bozyazı oda başkanları “Başkan Dinçer’leyiz”

Güncelleme 30 Nisan 2022, 14:52

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 7 Mayıs’ta yapılacak seçimli genel kurulu öncesi, Başkan Talat Dinçer’e olan destek, güven ve inanç hızla artıyor. Önceki günTarsus’ta kurulu meslek odaları ile başlayıp, dün de Aydıncık ve Gülnar’daki meslek odası başkanlarının “yanındayız,“birlikteyiz” mesajı verdiği Birlik Başkanı Talat Dinçer’e, bir destek te Anamur ve Bozyazı’dan geldi.
Anamur Esnaf Odası Başkanı Özkan Poçulu, Anamur Şoförler Odası Başkanı Batuhan Çıtırkı, Bozyazı Esnaf Odası Başkanı Gani Martin ve Bozyazı Şoförler Odası Başkanı Ali Keskinaslan “ 7 Mayıs’ta yapılacak genel kurulda, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarına çözüm üretmek için gecesini gündüzüne katan, odalarımız ve esnaf ve sanatkarlarımız arasında birliği, dirliği tesis eden, donanımıyla, bilgisi, tecrübesiyle bizlere rehber olan Birlik Başkanımız Talat Dinçer’le beraberiz” dediler.
Başkan Dinçer, Bozyazı ve Anamur’da kurulu meslek odası başkanlarına desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bizler büyük bir aileyiz. Esnafımızın huzurunu, mutluluğunu, birliğini, dirliğini, beraberliğini sağlamak, onları ekonomik ve sosyal yönden gelişimine katkı sunmak bizlerin birinci görevi . Bu aile bugüne kadar birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde ortak hareket etmiş bundan sonra da aynı dayanışma ruhunu geleceğe taşıyacaktır. Ben oda başkanlarımıza şahsıma olan destekleri ve güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Başa dön tuşu