Akdenizli üniversite öğrencilerine eğitim desteği kartlarının dağıtımı başladı

Güncelleme 7 Aralık 2022, 11:39

Akdeniz Belediyesi’nin; üniversitelerin 4 yıllık bölümünü kazanan Akdenizli öğrencilere 2 bin 300 TL; 2 yıllık bölüm kazanan öğrencilere de bin 300 TL’lik tutarındaki eğitim desteği için banka kartlarının dağıtımına başlandı. Öğrencilere sağlanacak destek önümüzdeki günlerde banka kartlarına yüklenecek.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Ekim ayı ikinci birleşiminde, Meclis üyelerinin oybirliği ile aldığı bir kararla, 2022-2023 Eğitim Öğretim Döneminde, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerini kazanan Akdenizli öğrencilere 2 BİN 300 TL; 2 yıllık bölüm kazanan öğrencilere de BİN 300 TL tutarında eğitim desteği sağlanması kararı alınmıştı.

 

Destek, önümüzdeki günlerde hesaplara yatacak

Akdeniz Belediyesi’nin sağladığı ve karşılıksız olan eğitim desteğine başvuran öğrencilere banka kartları dağıtılmaya başlandı. Eğitim destek başvurusunda bulunup banka kartlarını almak isteyen öğrenciler veya yakınlarının, Metropol Gökdelen binası güneyinde, 109’uncu Cadde üzerinde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü hizmet binasına başvurması gerekiyor.

Üniversitelerin 4 ve 2 yıllık bölümlerini kazanan Akdenizli öğrencilere teslim edilen banka kartlarına eğitim desteği önümüzdeki günlerde yüklenip cep telefonlarına kısa mesajla bildirilecek.

 

 

 

Başa dön tuşu