Akdeniz Belediyesi çocuk şenliği başlıyor

Güncelleme 25 Mart 2022, 10:52

Akdenizli çocuklar için bugüne dek ses getiren birçok etkinliğe imza atan Akdeniz Belediyesi, bu kez de Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da katkılarıyla, zengin ve eğlenceli bir içeriğe sahip ücretsiz “Çocuk Şenliği’ne” imza atıyor.

Mersin Millet Bahçesi Sahil Etabında, 29-30-31 Mart 2022 tarihleri içinde düzenlenecek çocuk şenliği, 10:00 ila 15:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Üç gün sürecek olan Akdeniz Belediyesi Çocuk Şenliği’nde;çeşitli sahne gösterileri veeğitici atölyeler, tiyatro gösterimleri, yarış parkuru, oyun alanları, yüz boyama ve birbirinden eğlenceli daha birçok etkinlik yer alacak.

“Ailelerimizi çocuklarıyla birlikte şenliğe bekliyoruz”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı çağrıda, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da katkılarıyla Millet Bahçesi Sahil Etabında düzenlenecek ve 3 gün sürecek olan Çocuk Şenliği’ne tüm Akdenizlileri davet etti. Başkan Gültak; “En kıymetli varlığımız ve geleceğimiz olan sevgili çocuklarımız için eğlence ve oyun dolu bir etkinliğe daha imza atıyoruz. Çocuklarımızın sevinç, heyecan ve mutluluğuna katkı sunmak istiyoruz. Çocuklarıyla güzel saatler, keyifli ve unutamayacakları anlar yaşamaları için bütün ailelerimizi,ücretsiz düzenleyeceğimiz çocuk şenliğimize bekliyoruz” dedi.

 

Başa dön tuşu