5. Ulusal SHMYO Sempozyumu yapıldı

Güncelleme 14 Nisan 2022, 13:10

5. Ulusal SHMYO Sempozyumu online olarak kademisyenlerin katılımlarıyla Toros Üniversitesi ev sahipliğinde ve Sağlık Hizmetleri Eğitim Programlarını Değerlendirme Ve Akreditasyon Derneği (SAHİDAD) gerçekleştirildi.

Sempozyum kapsamında Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Arıöz adına rektör yardımcısı Prof. Dr. Adnan Mazmanoğlu, SAHİDAD Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Şule Menziletoğlu Yıldız ve Toros Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdüresi Öğr. Gör. Dilan Emgili açılış konuşması yaptı.

Ulusal SHMYO Sempozyumu 2022’in amacı, Tıp (Temel Tıp Bilimleri), Hemşirelik, Diş Hekimliği, Ebelik, Çok Disiplinli Sağlık Bilimleri (Beslenme ve Diyetetik, Dil ve Konuşma Terapisi, Ergoterapi, Fizyopatoloji, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Odyoloji, Sinirbilimi, Toksikoloji, Gerontoloji), Sağlıkla İlgili Çok Disiplinli Bilimler (Kbrn (Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler), Sağlık Bilişimi, Sağlık Ekonomisi, Sağlık Fiziği, Sağlık Yönetimi) ve sağlık alanında çalışmalar yapan tüm bilim insanlarını bir araya getirmek ve özgün nitelikte yeni çalışmalarla bilimin gelişimine katkı sağlamak. Sempozyum Toros Üniversitesi Rektörlüğü adına Sempozyum Uzmanı Oğuz Kağan Bilici ve düzenleme komitesi koordinasyonunda düzenlendi.

Başa dön tuşu