Barda tartıştığı kişilerce sokak ortasında öldürüldü…

Güncelleme 15 Mart 2022, 15:07

Mersin’in Tarsus ilçesinde 1 kişi tartıştığı kişilerce önce darp edildi ardından kesici aletle öldürüldü. Cinayetle ilgili olarak gözaltına alınan 8 şüpheliden 3’ü adli kontrolle serbest bırakılırken 1 kişi tutuklandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Tarsus’ta bir bara eğlenmeye giden  A.T., kadın çalışanlar nedeniyle işyeri sahibi ve çalışanları ile tartıştı. Olay sonrası işyerinden ayrılan A.T., saat: 00:30 sıralarında işyerine tekrar geldi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu A.T., işyeri çalışanları ve müşteriler tarafından kovalandı. Ali Menteşeoğlu Caddesi’ne çıkarak kaçmaya çalışan A.T., kesici aletle darp edilerek yaşamını yitirdi.

Asayiş Büro Amirliği Cinayet Kısım ekipleri tarafından olay yeri çevresinde yapılan araştırma sonucunda, işyerine müşteri olarak gelen F.G.’nin, A.T.’yi yol üzerinde kesici alet ile yaralayarak olay yerinden uzaklaştığı, işyeri çalışanları A.K. ve M.K.’nın da A.T.’yi darp ettiği tespit edildi. Olay yerinden uzaklaşan F.G., Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan arama sonucunda yakalandı.

Olay ile ilgili işyeri çalışanı M.H.K.’nın üzerinde 1 tabanca bulunurken işyerinde yapılan aramada ise 1 adet kesici alet  ele geçirildi. Cinayetle ilgili 8 şüpheli gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi. Yapılan işlemlerin ardından M.H.K., M.K., A.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, cinayet zanlısı F.G. tutuklandı. Ayrıca; şüpheli F.G, A.K. ve M.K.’nın Kasten Yaralama, Yağma ve Genel Güvenliği Tehlikeye Sokma suçlarından kayıtları olduğu anlaşıldı. Öte yandan sokak ortasındaki tartışma güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Başa dön tuşu